×

Wat zeggen anderen over de trainer-coaches

 • "Ik wil je bedanken voor de fijne samenwerking, Kim. We hebben samen met jou de afgelopen jaren hard gewerkt om De Stroomlijn om te vormen tot een kwaliteitsgericht, resultaatsgericht en mensgericht contactcenter. Dit werk is uiteraard nooit af maar weet dat je hiervoor ook mee de fundamenten hebt gelegd."
  Luc Van Ammel, Algemeen Directeur De Stroomlijn
 • "Kim heeft bij Electrabel een leiderschapstraject mee vorm gegeven en begeleid. Haar creativiteit en professionalisme hebben gemaakt dat dit een zeer succesvol traject was. Bedankt, Kim!"
  Barbara Vanschaeren, Learning Expert Electrabel
 • "Kim is a very competent and reliable trainer & coach. She has a strong expertise in her domain and is really customer focus. Next to this, her enthusiasm and her dedication are outstanding."
  Hilde Janssens, Group HR Director - CHRO @ Xylos & Bagaar
 • "Bedankt Ils voor het coachingstraject!  Ik heb er bewust achter gevraagd maar kon op voorhand niet weten wat het bij me zou losmaken. Met verschillende oefeningen en tips heb je me op zowel persoonlijk als professioneel vlak ‘anders’ leren omgaan met bepaalde situaties. Het begin van een groeiproces…"  
  Kathleen Anthonis, deelnemer aan individueel coachingtraject bij het Tropisch Instituut voor Geneeskunde
 • "Jaela biedt een grote meerwaarde aan onze training door de diepgaande en professionele feedback die ze teruggeeft aan onze deelnemers."
  Katia Raman, Diensthoofd HR, Christelijke Mutualiteit
 • "Jaela verstaat de kunst om mensen helemaal op hun gemak te stellen, zelfs als ze volledig buiten hun comfortzone moeten gaan. Door haar snelle beeldvorming en dynamische aanpak, schakelt ze heel snel tussen theorie en praktijk en maakt ze alles onmiddellijk concreet op ieders niveau."
  Katlijn Voordeckers, organisator training storytelling en netwerken voor Unizo
 • "Kim verzorgde voor Cegeka een "coach the coach" traject voor onze Agile coaches.  Dit traject werd door de deelnemers erg gewaardeerd! Kim hield onze coaches een spiegel voor waardoor hun coaches skills naar een hoger niveau werd getild."
  Lies van Heddegem, Manager Agile in the Core.
 • Door het stellen van de juiste vragen, zorgt Bert ervoor dat je inzicht bereikt in wat er eigenlijk echt belangrijk is in je (be)leven. Bert loodste me tijdens loopbaanbegeleiding naar meer inzicht en rust. Enkele weken na ons laatste gesprek ben ik dan ook blij te kunnen aankondigen dat ik tekende voor een nieuwe job in een volledig andere sector. Merci Bert !
  Ingrid, HR consultant
 • Ik zat vast in mijn job en sleepte me elke dag naar mijn werk. Tijdens de loopbaanbegeleiding kon ik, door middel van gesprekken, tools en vragenlijsten beter definiëren waar ik eigenlijk naartoe wil. Dankzij Bert heb ik de sprong durven nemen en de eerste stappen gezet naar een gelukkiger leven. Een aanrader! 
  Jan, deelnemer loopbaanbegeleiding
 • Thérèse is een empathische, positief ingestelde coach die behoeften niet enkel goed kan inschatten, maar ook aanmoedigt om samen te zoeken naar antwoorden. Ze reikt daarbij ook zeer bruikbare tools aan. Delicate onderwerpen behandelt ze met veel zorg en ze geeft deze de aandacht die nodig is. Ze kan zaken kaderen en in perspectief zetten, en verantwoordelijkheden laten waar ze moeten zijn.
  Gin - manager UCM
 • Thérèse begeleidde me tijdens een vorming rond Jobcrafting. Ze is erg toegankelijk en ze heeft me zeer goed begeleid gedurende de sessies die ik met haar had. Ze luisterde en gaf goede adviezen. Haar ‘menselijke’ kant is erg geruststellend : ze zorgde ervoor dat ik het vertrouwen had om mijn eigen situatie te analyseren en de balans op te maken.
  Maryline Goosse - Senior expert/consultant
 • Ik heb veel trainingsacteurs gezien die beginnen met een bepaald gedrag en zich daarin vastbijten. Frank is iemand die meeleeft en mee evolueert met de situatie.
  Luc, deelnemer aan bedrijfssimulaties