×

Individuele coaching

We coachen leidinggevenden en medewerkers bij diverse ontwikkelvragen. Dankzij een diversiteit aan coaches zoeken we steeds naar de juiste 'match' met de coachee en vraag: zowel in aanpak als stijl.

Gerichte competentiecoaching

We zetten coaching in om zeer gericht rond een aantal competenties te werken, gekoppeld aan concrete ontwikkeldoelen die afgestemd zijn met de verwachtingen in de organisatie. We werken vanuit de waarderende benadering: vertrekkend van de reeds aanwezige sterktes en hulpbronnen bij de deelnemer: we sluiten aan bij wat elkeen nodig heeft om écht in beweging te komen, wat leidt tot duurzame gedragsverandering.

Reflectie en actie wisselen elkaar af doorheen elk coachingtraject.  Vaak voorzien we ook een mix van training en coaching.Coaching van leidinggevenden

Leiderschapsontwikkeling zien we als een dynamisch en contextueel proces: leidinggevenden ontwikkelen samen met hun teams en in het formuleren van antwoorden op de uitdagingen in de omgeving. Deze wederzijdse dynamiek maakt leiderschapsontwikkeling  een continu gegeven, waarbij coaching en een extern klankbord zeer ondersteunend kan zijn. Elke uitdaging biedt immers kansen voor een rijker perspectief op de eigen rol en voor de eigen ontwikkeling. 

De coaches van Conext hebben ervaring in het begeleiden van zowel beginnende als ervaren leidinggevenden tot op C-level.