×

Individuele coaching

We coachen leidinggevenden en medewerkers bij diverse ontwikkelvragen en bieden loopbaanbegeleiding aan. We zijn met zeven gecertifieerde coaches. Dankzij een diversiteit aan stijlen zoeken we steeds naar de juiste 'match' met de coachee en vraag.

Gerichte competentiecoaching

We zetten coaching in om zeer gericht rond een aantal competenties te werken, gekoppeld aan concrete ontwikkeldoelen die afgestemd zijn met de verwachtingen in de organisatie. We werken vanuit de waarderende benadering: vertrekkend van de reeds aanwezige sterktes en hulpbronnen bij de deelnemer: we sluiten aan bij wat elkeen nodig heeft om écht in beweging te komen, wat leidt tot duurzame gedragsverandering.

Reflectie en actie wisselen elkaar af doorheen elk coachingtraject.  Vaak voorzien we ook een mix van training en coaching.Coaching van leidinggevenden

Leiderschapsontwikkeling zien we als een dynamisch en contextueel proces: leidinggevenden ontwikkelen samen met hun teams en in het formuleren van antwoorden op de uitdagingen in de omgeving. Deze wederzijdse dynamiek maakt leiderschapsontwikkeling  een continu gegeven, waarbij coaching en een extern klankbord zeer ondersteunend kan zijn. Elke uitdaging biedt immers kansen voor een rijker perspectief op de eigen rol en voor de eigen ontwikkeling. 

De coaches van Conext hebben ervaring in het begeleiden van zowel beginnende als ervaren leidinggevenden tot op C-level. 

Loopbaanbegeleiding

Als gemandateerd centrum voor loopbaanbegeleiding bieden we loopbaanbegeleiding aan. Dankzij de VDAB loopbaancheques kan dit aan voordelig tarief: 40 EUR voor 4 uur, met een maximum van 7 uur elke 6 jaar. (Check de voorwaarden op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding). 

Het eerste kennismakingsgesprek is kosteloos, een telefoontje volstaat. We  stemmen de vraag goed af en verkennen of loopbaanbegeleiding hierop antwoorden kan bieden. 

Via loopbaanbegeleiding gaan we aan de slag met jouw loopbaanvraag, die divers kan zijn: meer voldoening of minder stress in de huidige job, je talenten leren kennen en deze meer inzetten in je loopbaan, een nieuwe duurzame loopbaankeuze maken,...


Begeleiding bij burn-out

We bieden coaching aan bij preventie van burn-out en begeleiden bij herstel en reïntegratie. We zetten hier bewust coaches voor in met een achtergrond in psychologie, pedagogiek en/of een therapeutische achtergrond en zullen ook gericht doorverwijzen bij aspecten waarvoor coaching ontoereikend is en medische of therapeutische begeleiding (ook) aangewezen lijkt.