×

Wie is wie

Kim Laporte

Kim Laporte is oprichtster van Conext met twintig jaar ervaring in het ontwikkelen, coördineren en begeleiden van Learning & Development en Change trajecten in organisaties. Hierbij nam ze doorheen haar loopbaan verschillende rollen op: consultant, projectleider, trainer-coach, facilitator. In het ontwikkelen van trajecten heeft ze veel oog voor resultaat en voor wat er 'werkt' in een bepaalde omgeving: elke organisatiecontext vraagt andere accenten. Key: authenticiteit, gedrevenheid, enthousiasme, inlevingsvermogen, het verkennen van nieuwe mogelijkheden gekoppeld aan een gezonde dosis nuchterheid !

Kim is Master in de Sociale Pedagogiek, volgde een Graduaat in HR, is Gecertifieerd coach (PCC - erkend door de International Coaching Federation) en Gecertifieerd Organisatiecoach.

Haar ervaring situeert zich in uiteenlopende sectoren: oa. ICT, chemie, engineering, produktie, nutsbedrijven, banken en verzekeringen, de academische wereld, overheid, facilitaire dienstverlening. Binnen Conext focust ze zich op expertise-gedreven teams en organisaties.

Wat zeggen anderen over Kim »

Ils Van den Weygaert

Ils Van den Weygaert is een stevige trainer-coach met meer dan vijftien jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun groeiproces zodat zij zich op persoonlijk, relationeel en professioneel vlak ontplooien en op hun beurt van betekenis kunnen zijn voor anderen. Deze insteek beperkt zich niet tot Vlaanderen, Ils is sterk internationaal gericht en daardoor in staat om het werken over culturen heen te begrijpen. Ils heeft een onblusbaar positivisme: ze treedt schijnbaar onoplosbare problemen tegemoet met stevig realisme en een aanstekelijk gevoel voor humor. Voor Conext ondersteunt ze hoofdzakelijk management development trajecten via training en coaching, naast het geven van vaardigheidstrainingen.

Ils heeft een Master in de Bedrijfspsychologie. Ze is gecertifieerd in MBTI en Insights Discovery en Gecertifieerd coach (Professional Certified Coach- erkend door ICF).


Wat zeggen anderen over Ils »

Jaela Cole

Jaela Cole is bijzonder veelzijdig. Naast het schrijven van theaterstukken, boeken en columns heeft ze meer dan 15 jaar ervaring als actrice in bedrijfsopleidingen. Haar ervaring heeft ze opgebouwd startend met verkoopstrainingen voor diverse bedrijven, evoluerend naar rollenspelen voor leidinggevenden in middle en topmanagement. Voor Conext verzorgt ze bedrijfssimulaties en geeft ze opleiding in communicatie- en presentatievaardigheden en storytelling. Haar ervaring als actrice geeft een meerwaarde in het begeleiden van sprekers, het omgaan met (podium)stress en het maken van een goed contact met het publiek.

Jaela is actrice van opleiding en heeft daarnaast een diploma in Communicatie en marketing.

Wat zeggen anderen over Jaela »

Bert Van Roie

Bert Van Roie bouwde 10 jaar ervaring op in het bedrijfsleven. Hij bekleedde functies binnen R&D, product management en marketing, als professioneel medewerker en manager. De context varieerde daarbij van KMO tot Amerikaanse multinational, van software tot medische hulpmiddelen. Als deel van zijn takenpakket ontdekte hij zijn echte passie en sterkte: werken met mensen in coachings, trainingen en workshops. Voor Conext werkt hij intussen meer dan 7 jaar als coach en begeleidt hij workshops.

Hij heeft een Master en Phd in de Natuurkunde en is tevens gecertifieerd coach. 

Wat zeggen anderen over Bert »

Thérèse Spirlet

Thérèse Spirlet heeft een gevarieerde loopbaan op diverse gebieden : in leidinggeven, opleiding, recrutering en verkoop. Sinds 20 jaar werkt ze gepassioneerd rond competentie-ontwikkeling, training en coaching. Ze houdt ervan om mensen te doen evolueren in hun professionele context. Ze doet dit steeds op een manier die nauw aansluit bij hun dagelijkse realiteit. Haar doel is steeds: professionals een evenwicht doen vinden tussen hun welbevinden en hun performance. Voor Conext verzorgt ze training en coaching in het Frans.

Thérèse heeft zowel een diploma van Bio-Ingenieur (UCLouvain) als van Human Ressources (ICHEC), en volgde bijkomend gecertifieerde opleidingen in Coaching en PNL. Haar ervaring als trainer en coach situeert zich in oa volgende sectoren: IT consultancy, banken en verzekeringen, overheden, mutualiteiten, horeca, de chemiesector en telecommunicatie.

Wat zeggen anderen over Thérèse »

Frank Robberechts

Frank Robberechts, in een eerste leven opleider communicatievaardigheden, werkt de laatste 20 jaar vooral als trainingsacteur. Hij verzorgt bijna 10 jaar bedrijfssimulaties voor Conext. Hij kruipt hij in de huid van medewerker, leidinggevende, klant,... Hij is het levend 'oefenmateriaal' waarop een deelnemer vaardigheden kan uitproberen – zonder risico op kleerscheuren. Vanuit de rol geeft hij achteraf feedback over de effectiviteit van het getoonde gedrag. Frank begrijpt snel wat een trainer wil. En niet wil. Hij zoekt samen met de trainer naar de meest geschikte oefening, altijd ten dienste van het leerproces. Hij weet ook de lat op de goeie hoogte te leggen met oog voor elke deelnemer. 

Frank heeft een diploma Master in Taal- en Letterkunde. Hij studeerde Toneel aan het Conservatorium Antwerpen, en volgde workshops bij oa de Belgische Improvisatie Liga. Hij professionaliseerde zich specifiek als trainingsacteur bij Selma Foeken in Nederland. Zijn ervaring situeert zich in zeer uiteenlopende sectoren.


Wat zeggen anderen over Frank »

Anik Vandercruyssen

Anik is reeds 20 jaar actief op meerdere domeinen: ze biedt meerwaarde bij trainingen, op evenementen, TV-shows en films. Rode draad hierbij zijn: présence, inzet, voorbereiding, energie, flexibiliteit, humor, authenticiteit en persoonlijkheid. Voor Conext verzorgt ze al jarenlang bedrijfssimulaties als actrice.  Anik bezorgt de deelnemer steeds een krachtige leerervaring: ze zet personages en gespreksdynamieken steeds bijzonder herkenbaar neer, en dit op basis van minimale input. Ook haar feedback na elke simulatie-oefening is steeds leerrijk en to-the-point.  

Anik heeft doorheen haar loopbaan ervaring opgebouwd in de meest uiteenlopende bedrijven en sectoren en werkt in meerdere talen (Nederlands, Frans, Engels). 
 

Wat zeggen anderen over Anik »