×

Thérèse Spirlet

Kim Laporte

Kim Laporte is oprichtster van Conext met twintig jaar ervaring in het ontwikkelen, coördineren en begeleiden van Learning & Development en Change trajecten in organisaties. Hierbij nam ze doorheen haar loopbaan verschillende rollen op: consultant, projectleider, trainer-coach, facilitator. In het ontwikkelen van trajecten heeft ze veel oog voor resultaat en voor wat er 'werkt' in een bepaalde omgeving: elke organisatiecontext vraagt andere accenten. Key: authenticiteit, gedrevenheid, enthousiasme, inlevingsvermogen, het verkennen van nieuwe mogelijkheden gekoppeld aan een gezonde dosis nuchterheid !

Kim studeerde Sociale pedagogiek (KUL), volgde een specialisatie in HR, is Gecertifieerd coach (PCC - erkend door de International Coaching Federation) en Gecertifieerd Organisatiecoach.

Haar ervaring situeert zich in uiteenlopende sectoren: oa. ICT, chemie, engineering, produktie, nutsbedrijven, banken en verzekeringen, de academische wereld, overheid, facilitaire dienstverlening. Binnen Conext focust ze zich op expertise-gedreven teams en organisaties.

Wat zeggen anderen over Kim »

Ils Van den Weygaert

Ils Van den Weygaert is een stevige trainer-coach met meer dan vijftien jaar ervaring in het begeleiden van mensen in hun groeiproces zodat zij zich op persoonlijk, relationeel en professioneel vlak ontplooien en op hun beurt van betekenis kunnen zijn voor anderen. Deze insteek beperkt zich niet tot Vlaanderen, Ils is sterk internationaal gericht en daardoor in staat om het werken over culturen heen te begrijpen. Ils heeft een onblusbaar positivisme: ze treedt schijnbaar onoplosbare problemen tegemoet met stevig realisme en een aanstekelijk gevoel voor humor.

Ils studeerde Bedrijfspsychologie aan de RUGent, is gecertifieerd in MBTI en Insights Discovery en Gecertifieerd coach (Professional Certified Coach- erkend door ICF).

Voor Conext ondersteunt ze hoofdzakelijk management development trajecten via training en coaching, naast het geven van vaardigheidstrainingen.

Wat zeggen anderen over Ils »

Jaela Cole

Jaela Cole is actrice van opleiding. Ze heeft een bijkomend diploma in communicatie en marketing. Naast het schrijven en spelen van haar eigen theaterstukken werkt ze al 13 jaar als actrice in bedrijfsopleidingen. Haar ervaring heeft ze opgebouwd startend met verkoopstrainingen voor diverse bedrijven, evoluerend naar rollenspelen voor leidinggevenden in middle en topmanagement.

Voor Conext ondersteunt ze Kim Laporte met bedrijfssimulaties en geeft ze opleiding in communicatie- en presentatievaardigheden en storytelling. Haar ervaring als actrice geeft een meerwaarde in het begeleiden van sprekers, het omgaan met (podium)stress en het maken van een goed contact met het publiek.

Wat zeggen anderen over Jaela »

Isabel Van Hoedenaghe

Isabel Van Hoedenaghe heeft meer dan 15 jaar ervaring in learning & development. Als leidinggevende kan ze terugkijken op 10 leerrijke jaren waarin ze zowel geleerd heeft van fails als van successen. Daarbij kon ze zich ook helemaal toeleggen op coaching. Mensen in hun kracht brengen en hen laten groeien heeft altijd centraal gestaan in de loopbaan van Isabel.

Voor haar gaan daadkracht en resultaten hand in hand met verbinding en talentontwikkeling. Ervaring toont aan dat dit heel wat energie vrijmaakt bij elke medewerker, met positieve impact op de organisatieresultaten. Uitgaan van kansen en mogelijkheden, in vertrouwen samenwerken, een waarderende aanpak met oog voor ieders kwaliteiten, vol enthousiasme en met diepgang nieuwe uitdagingen en projecten aanpakken, typeren Isabel helemaal.

Wat zeggen anderen over Isabel »

Bert Van Roie

Bert Van Roie bouwde 10 jaar ervaring op in het bedrijfsleven. Hij bekleedde functies binnen R&D, product management en marketing, als professioneel medewerker en manager. De context varieerde daarbij van KMO tot Amerikaanse multinational, van software tot medische hulpmiddelen. Als deel van zijn takenpakket ontdekte hij zijn echte passie en sterkte: werken met mensen in coachings, trainingen en workshops.

Wat zeggen anderen over Bert »

Thérèse Spirlet

Thérèse heeft een gevarieerde loopbaan op diverse gebieden : in leidinggeven, opleiding, recrutering en verkoop. Sinds 20 jaar werkt ze gepassioneerd rond competentie-ontwikkeling, training en coaching. Ze houdt ervan om mensen te doen evolueren in hun professionele context. Ze doet dit steeds op een manier die nauw aansluit bij hun dagelijkse realiteit. Haar doel is steeds: professionals een evenwicht doen vinden tussen hun welbevinden en hun performance.

Thérèse heeft zowel een diploma van Bio-Ingenieur (UCLouvain) als van Human Ressources (ICHEC), en volgde bijkomend gecertifieerde opleidingen in Coaching en PNL. Haar ervaring als trainer en coach situeert zich in oa volgende sectoren: IT consultancy, banken en verzekeringen, overheden, mutualiteiten, horeca, de chemiesector en telecommunicatie.
Voor Conext verzorgt ze training en coaching in het Frans.

Wat zeggen anderen over Thérèse »

Charis Clement

Charis werkt als loopbaanbegeleider voor Conext.  Ze vertrekt steeds vanuit een oprechte interesse van wat er bij de coachee leeft, en gaat samen op onderzoek naar hoe meningen, visies en uitdagingen bepalend zijn in  loopbaankeuzes.  Vanuit dialoog helpt Charis mee om gedachten te ordenen, in verbinding te staan met eigen wensen en noden en te inspireren.

Charis heeft een bachelor in sociaal-agogisch werk en een Master in bedrijfskunde. Ze is gecertificeerd coach en combineert een HR-functie met het geven van opleiding in coachende vaardigheden aan de Hogeschool.

Wat zeggen anderen over Charis »